top of page

Skattekammeret

Medlemsportal for deg som søker inspirasjon og fordypning

Velkommen til mitt skattekammer

 

Denne medlemsportalen er for deg som søker inspirasjon og praktiske verktøy på din selvutviklingsreise. 

Her har jeg samlet masse godbiter du kan hente fram når du er sulten for påfyll. Hva du kommer hit som og med spiller ingen rolle

- dette er for alle som søker. 

Velbekomme!

 

Medlemsportalen er perfekt for deg som er på søken etter «noe mer», og for deg som ønsker å transformere din nysgjerrighet til å se den større sammenhengen, få følelsen av å komme hjem til den du egentlig er.

Liker du å følge ditt eget tempo, finne ut av ting på egen hånd?

 

Setter du pris på å finne det du trenger på et samlet sted og ha friheten til å ha tilgangen når det passer for deg?

 

Da er denne medlemssiden akkurat det perfekte for deg.

VIDEOER

Her finner du videoer på alle tema innen en holistisk forståelse av helse og velvære. 

Alt fra korte oversiktsvideoer til lengere fordypende videoer. 

KUNNSKAP

Kunnskapsbasen består både av videoer, linker, egenproduserte tekster, erfaringsdeling og klipp fra relevant tilgjengelig litteratur og henvisninger. 

INNSIKT

Kunnskap og erfaring, utforsking og læring. Alt dette gir deg en dypere forståelse og innsikt. 

Gå et lag dypere ved å delta i gruppeprosser, felleskapet og individuell veiledning.

øvelser

Det vi øver på blir vi gode på, helt til det blir vår autopilot og en del av den vi er. Her finner du alt fra praktiske øvelser og skriveoppgaver, til meditasjoner og refleksjonsoppgaver

Skattekammeret er som en ressursbank som kan støtte deg på din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle vei til et mer helhetlig liv.

Her har jeg samlet mange uvurderlige skatter, alt fra moderne vestlig vitenskap og kunnskap, østligfilosofisk nedarvet og nedtegnet forståelse og visdom, og til det som er hentet fra egen intuisjon og erfaring.

Skattekammeret er fylt opp med små og lengre videoer, informative tekster, linker og forslag til prosesser, oppskrifter og protokoller. Et hjelpesenter til selvstudie og et supplement til dypere prosesser du foretar på egen hånd, sammen andre i grupper eller med en til en veiledning.

Jeg oppdaterer portalen hver måned med innhold, utfyllende info og inspirasjon innen portalens 7 temaer:

Pusten

Yoga, Mindfulness og Meditasjon

Eteriske oljer

Emosjonell healing

Tankens kraft

Energilære

Feng Shui

Yogaflyt
Glede
Space Exploration
Eteriske oljer
Indre ro
Calmness
Frihet

Det betyr at du alltid har tilgang, og kan stikke innom for en herlig yogatime om morgenen, for å høre mer om eteriske oljer i lunsjen og for å finne roen gjennom jordende pusteøvelser til kvelds.

ÅPNER SNART

Portalen er der alltid når du trenger den – det er bare å logge inn og åpne en verden av innsikt!​

Hva tidligere deltakere sier

"Å være i Ingrid sine yogatimer er som spa for sjelen og kroppen. En fantastisk oase av fred, ro og harmoni som løsner spenninger, gir energi og velvære. Føles ut som man legger igjen alt av stress og bekymring inne i studio når man går derifra, og er klar for alle oppgaver livet har og by på. Anbefales på det sterkeste til alle. " Ann H
" 1000 takk til deg Ingrid for god veiledning når jeg trengte hjelp til å finne de riktige oljene for meg. Du traff meg helt der jeg er. Takk!" Kamilla
"Tusen takk Ingrid for at jeg har fått mamma’n min tilbake. Hun var nedsyltet i sorg og stress, men etter å ha vært på terapeutisk yogakurs hos deg har hun fått tilbake roen, latteren og gleden over livet igjen". Niklas, 2 år sin mamma

"Den oljen Ingrid! OMG! Du aner ikke hvor rett du hadde Du må faktisk ta til deg at du er en helt unik oljehealer. 

Frysninger, tårer og full forståelse for at det er min olje - og jeg aner ikke hvordan du visste det"  Hege

"Tusen takk for et helt fantastisk pustekurs. Jeg ante ikke hvor mye pusten betyr for hvordan jeg har det. Etter kurs med deg føler jeg meg sterkere og mer istand til å fortsette å jobbe med helsa mi, energien øker og søvnen er mye dypere. Det er til og med målbart på klokka mi og legen min er like overrasket som meg. Tusen takk. Jeg kommer tilbake på nye kurs med deg." Ove

Working From Home

Du kan logge inn og se hele skattekammeret umiddelbart etter kjøp.

 

Du kan velge å betale måned for måned (250,- pr. mnd.)

Du blir automatisk trukket 250,- pr måned helt til du selv sier opp. En måneds oppsigesestid fra betalingsdato.

Du kan kjøpe en 12-månederspakke for 1800,-

Når du betaler for 12 måneder får du med en 30 minutt personlig veiledning med meg. 

Veiledingen bestiller på nettsiden og foregår over Zoom eller telefon.

Dette er for deg som... 

... både er i startgropa på din bevisste selvutviklingsreise og for deg som har god erfaring med de tema som ligger i denne portalen. Dette er både et sted å komme i gang og finne ut av hvordan du kan begynne, og et sted for deg som har god kunnskap og masse erfaring, men som ønsker å fordype deg, eller rett å slett ha et tilgjengelig oppslagsverk.

... vil selv bestemme over tid, rekkefølge og tema du vil fordype de i. Denne medlemssiden består av videoer, lydfiler, skriftlige innlegg samt linker og henvisninger til det som er kilder til å utvide din nyskjerrighet, kunnskap og erfaring.

 ... liker variasjon og bredde når du fordyper deg. Under samlefanene Pust, Yoga, meditasjon og mindfulness, Eteriske oljer, Emosjonell healing, Tankens kraft, Energilære og FengShui finner du alt du behøver både til egenstudie og selvstendige delen av din egenutvikling.

Dette er også resursbanken knyttet til kursene

Dette er for deg som trenger en ressursbank, et opslagsverk og et videobibliotek lett tilgjengelig når du trenger det, der du er. 

Kjenner du på...

 • at du har lite energi, som om noe holder deg tilbake i å komme deg videre

 • att du trenger mer glede og positivitet i livet

 • at du er lei av å ikke få sove, strever med en indre uro og tankekjør

 • at du er følesemessig ustabil og at det er forstyrrende i hverdagen din?

 • at du er overaktivert, som en trykk koker og vet du trenger verktøy som roer deg ned både kroppslig, mentalt og følesesmessig?

 • at du kjenner på at du er her "for noe mer" At du har et uforløst potensiale i deg og en lengsel som du ikke helt kan forklare eller sette ord på?

 • at du skulle ønske du visste mer om helhetlig helse og din indre livskraft?

 • at du blir forvirret over mengde informasjon på nettet og ikke aner hvor du skal begynne?

 • at du vet og kan mye, men trenger flere praktiske verktøy å støtte deg på?

 • at du savner et fellesskap og et suport team i din selvutviklingsreise?

 • at du er nysjerrig på, eller kan endel om eteriske oljer, men usikker på hva som er rett for deg til enhver tid og situasjon?

Velkommen til medlemsportalen Skattekammeret ... din ressurskilde til påfyll

Innhold i portalen

Hver uke legger jeg ut en ny video i portalen og en gang i måneden inviteres på en åpen zoom der du kan stille spørsmål og få svar.

Denne sendingen blir liggende i medlemsportalen og kun tilgjengelig for deg som er medlem. 

Medlemskap i denne portalen innebærer at du har fri tilgang på alle ressurser i Skattekammeret så lenge du har et betalt medlemskap. Som kursdeltaker har du tilgang i kursperioden.

Hva du får som medlem

Tilgang på denne medlemsportalen betyr at du kan rulle ut yogamatta di der du er og benytte deg av små sekvenser eller hele 90 minutters yogaklasser.  Det ligger mange ulike videoer under temaet YOGA.

Her finner du pusteøvelser, både for den funksjonelle hverdag pusten, program med øvelser for å senke stress, for bedre søvn, for sterkere immunforsvar, for mer energi, for håndtering av vanskelige situasjoner og følelser, for mer klarhet og fokus, for bedre kapasitet til treninga di og for mer effektiv restitusjon. Du kan også bli kjent med pusten gjennom den yogiske pusten Pranayama, og kraftfull Breathwork sekvenser.

Du velger etter ditt behov under fanen PUST.

Eteriske oljer er et stort og komplekst tema, her i medlemsportalen  finner du både en beskrivelse av alle oljenes egenskaper generelt og hverdagstips til bruk av eteriske oljer. Her finner du også noe protokoller og prosesser for fysisk, emosjonell, mental og sjelelig utvikling. Det ligger videoer og beskrivelser under ETERISKE OLJER i portalen.

 

Nysgjerrig på hva omgivelsene sier om hvordan du har har det og det å se sammenhengen mellom miljøet du omgir deg med og din indre reise? Her finner du en oversikt, korte forklaringer og hjelp til å se enkle sammenhenger. I kursene går vi i dybden på dette temaet jeg har samlet under FENG SHUI.

 

Tanken kraft, epigenetikk og energilære er temaer som er tett knyttet opp mot hverandre og som er bakgrunn for mange av de kursene jeg holder. I portalen finner du videoer med informasjon, bakgrunn for å forstå og inspirasjon til å benytte de ulike verktøyene som kursenes moduler er bygget rundt.

 

Videoene her står seg godt alene, eller kan føre deg til videre fordypning i kursene jeg holder. 

Kurs, coaching og veiledning

Jeg holder også online prosesskurs for lukkede grupper. Her er det egne Q&A sendinger og lukkede facebookgrupper for deltakere på kursene. Dette ligger som en egen tilgang her.

En til en coaching og personlig veiledning kan du bestille via booking kalenderen. Se priser og tilgjengelige tidspunkt her.

bottom of page