top of page
blurry-nature_web.jpg
star.png
star.png
star.png
star.png
star.png

FINN DIN INDRE NATURLIGE KRAFT

...få en unik innsikt i ditt eget potensiale

Skroll nedover for å endre livet ditt

white_desk_web.jpg
Online Class
cup.png

Gå fra å søke info fra andre, til å finne den i deg selv.

Om kursene

Mine kurs er for deg som har startet din oppvåkning og er klar for å gå dypere i utforsking av din indre lengsel. Du ønsker å få kontakt med din høyere bevissthet, eller sjelen, gjennom kropp, pust, følelser, tanker og omgivelser.

Gjennom kursrekken får du tilgang til å forstå deg selv på et helt nytt nivå, finne ditt utviklingspotensial, finne indre ro og lære enkle verktøy som støtter deg i din healingreise.

Du vil trolig forstå bedre din vei, åpne for din unikhet.

Gjennom å delta på kursene som strekker seg over 12 måneder vil du kunne frigjøre deg fra din indre uro, forstå bedre din indre lengsel og transformere utrygghet, frykt eller forvirring til en dyp forståelse av hvem du er.

 

Kanskje opplever du nå en fysisk uro, som smerte, ubehag eller nummenhet i kroppen, følelsen av å Ikke få nok pust, kanskje kjennes det ut som mental uro, tankekjør, eller som  følelseskaos, fastlåste emosjonelle mønster - eller som den dype lengselen etter «noe mer», dette som er sjelens språk.

 

I løpet av en kursrekke er vi innom alle disse temaene; fysisk, mental, emosjonell og spirituell helse. Pluss at vi er innom hvordan vi blir påvirket av omgivlsene og hvordan vår indre transformasjon påvirker våre relasjoner og omgivelser. Vi ser at alt henger sammen, og at ved å selv ta ansvar og være vår egen pådriver løsner flokene og fører til mer frihet!

Vi bærer alle lyset i oss. Når du lærer deg å gjenkjenne det og gi dette oppmerksomhet og næring - ja da skjer magien. Du blir en bevisst lysbærer. Ved å  endre deg selv endrer du verden. 

Oppdag sjelslyset ditt og se deg selv for den du virkelig er. 

Kurs programmet foregår på nett over12 måneder og innebærer direkte coaching, gruppeundervisning, retreats og videoundervisning. Du kan starte når du selv vil.

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
iMac Screen
cup.png
blurry-nature_web.jpg
IMG-1073.JPG

Om Ingrid Qvam Loe

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Hei, jeg heter Ingrid har min formelle utdanning innen utviklingspsykologi, relasjonskompetanse, traumeperspektivet, fysisk, emosjonell og mental helse.

Jeg har i løpet av de siste 30 år vært innom en rekke terapeutiske tilnærminger til det å være menneske i denne verden vi lever i.

Jeg kan hjelpe deg som er på søken etter «noe mer» og som kjenner på lengselen etter en dypere innsikt og et rikere og mer meningsfylt liv.

 

Du kjenner kanskje på en slags indre uro og er usikker på hva som er riktig vei, hvordan komme i gang?

 

Sammen kan vi finne din vei til ditt høyeste potensiale så du kan gi slipp på det som holder deg tilbake og finne det som er sant for deg. Et liv fylt av ekte glede og dyp kjærlighet.

 

Jeg kan hjelpe deg med å hente ut ditt potensiale i den du er for å være.

Bak lagene av levd liv og historier trer sakte, men sikkert din autentiske, unike og strålende deg fram i lyset.

KURS PROGRAMMET

1-1 SAMTALE MED INGRID
gold ring.png

Samtalen foregår på Zoom 30 min. Utover denne ene kan du kjøpe til samtaler og gå inn i dypere readinger med meg. Du velger selv størrelse på tilleggspakkene

GRUPPEUNDERVISNING I KURSETS TEMA
gold ring.png

Gruppeundervisningen vil ta for seg de mange lagene i oss mennesker – alt fra omgivelsene våre og helt ned på detaljert energiarbeid. Undrvisningen foregår online og varer ca 2 timer 

SKATTEKAMMER FYLT AV VIDEOER
gold ring.png

Som kurs deltager får du tilgang til et spennende skattekammer fylt av videoer som tar for seg generelle temaer slik at du kan bruke egetid til å jobbe i dybden med hvert tema.

JEG TILBYR 

1-1-SAMTALER
RETREATS
SKATTEKAMMER
PRAKTISKE VERKTØY
GRUPPETIMER, FYSISK OG ONLINE
E-KURSBØKER

DEL 1:
Det røde lyset

Kartleggingsfase.

Rense, endre, erstatte og fylle på med det som gir næring og mening. Ytre omgivelser, det vi omgir oss med.

Feng Shui, energilære - jorden du er plantet i. Realsjoner og ytre forbindelser. Rammen vi har rundt oss.

 

Få oversikt over verktøy vi har tilgang på, hvor er det ubalanse mellom tilgang og behov. 

Red Lantern
Sunset

DEL 2:
Det orange lyset

Indre forstyrrelser som kroppslige, fysiske symptomer, smerter, uro, forstyrret søvn, fordøyelse, betennelser, gjentakende vondter, hormonubalanse, pusten, huden, påvirkning av omstenigheter.

Bli mer kjent med Yoga, eteriske oljer og pusten som verktøy. Symptomer begynner som svake fornemmelser, men blir sterkere og sterkere. Hva er det de kroppslige systemene prøver å fortelle oss? Alt er symptomer på en dypere forstyrrelse.

 

Kroppen og pusten er et speil på hvordan vi egentlig har det. Hvordan vi reagerer og responderer på hendelser i livet

DEL 3:
Det gule lyset

Identitet.

Ubevisste og bevisste mønster. Hvem definerer jeg meg som, hva definerer meg, nedarvet mønster, handling/atferd, ego styrte prosesser, selverkjennelse, analyse av mentale prosesser. Skriveoppgaver og meditasjoner.

Det å kjenne igjen seg selv er det som gir identitetsforståelsen og som som vi opprettholder. Når vi bryter igjennom dette skaper vi grunnlag for endring og utvikling.

Kan være vondt, som når knoppen brister og vi forbereder blomstring.

Fields of Gold
Spinach Leaves

DEL 4:
Det grønne lyset

Emosjonell healing.

Følelsesmønster og historier, emosjonell oppmerksomhet, se etter gjentakelser. Gjenkjenning av offerrollen og krigeren, nummenhet, ignorering, overstimulering, fight/ flight/ freeze/faint reaksjoner.

Våge å føle følelsene. Emosjonell healing handler om å lære å kjenne igjen mønstrene sånn at du kan endre - overraske nervesystemet med nye følelser i gamle situasjoner. Krevende prosesser. Øve på å tåle å stå i det!

DEL 5:
Det blå lyset

Trossystemet. Core beliefs, nedarvet i DNAet vårt, epigenetikk, tankens kraft, emosjonell healing av generasjoner, ubevisste prosesser.

 

Vi går inn i områder hvor du ikke tror du kan endre deg. Her ligger de grunnleggende verdiene våre. Formingen som skjer og utvikles de første 5-7 leveår. Den indre kritikeren - bli kjent med den indre stemmen. Handler om å skape varige og bærekraftige endringer.

Blue Background
Violet Stars

DEL 6:
Det indigo lyset

Energetisk sjelsforståelse.

Energilære, subtile prosesser. Sjelsoppgaven, hva er du her for å lære, for å være o gfor å bidra med akkurat nå.  Chakrasystmet, meridianer, energikanaler, akupressur med eteriske oljer, natur. Se den større sammenhengen, innta et høyere perspektiv, åpne for  å forstå hvem du er som sjel.

 

Fra å være en, til å være ingen, til å være alle. Union med Universet.

Vi er ett, og av det samme.

DEL 7:
Det fiolette lyset

Tidløshet, gjennombrudd, bryte ut av tidslinja. Fullstedig tillit, hengivelse og frigjøring

Frihet til å helt fullt ut være den du allerede ER og ment å være her akkurat nå. Livsoppgaven.

Vær i din egen livskraft, løft ditt indre lys og la det skinne gjennom alt og alle

Cosmic Sky

Prosessen

Å bli i ett med lyset, ut av polaritet, ut av dualisme

og tilbake til helhet.

Finne ditt fargespekter , din sanne sjel,

ved å løfte blikket gjennom din prisme

(de verktøyene/metodene du lærer)

- og bli i ett med ditt indre lys.

Opplev fornemmelsen av GudommeligUnion,

være den du er er for å være

Alle produkter

Veiledning en til en

Gruppeundervisning, kurs

Skattekammeret, medlemsportal

Retreats og fysiske møter/kurs

Ofte stilte spørsmål

 • Når starter kurset?
  I løpet av et kalender år går vi gjennom alle de sju hovedtema. Noen delkurs er større og mer intens, andre er mindre og ikke så krevende. Det spiller ikke så stor rolle hvilken rekkefølge du tar kursene, det vil gi mening når du etterhvert ser helheten og sammenhengen. Så du kan starte når et delkurs åpner og fortsette derfra.
 • Hva kreves for å delta?
  At du kjenner deg klar for å føle på mer indre ro og velvære, at du kjenner du lengter etter en endring, lære mer om de ulike verktøyene vi har for selvutvikling i denne sjelsreisen. Det vil være sendinger og oppgaver hver av ukene et delkurs foregår. Det er en stor verdi i å gjøre oppgavene og stå i prosessene sammen med en gruppe, men det også helt fint å ta det på egen hånd. Det blir en pause mellom hvert delkurs.
 • Hva om jeg ikke kan delta på livesendinger?
  Alt ligger i opptak og du har god tid. Selve oppgavene er ikke så store, det viktigste er bevisstgjøringen som settes igang ved ingangen i kurset
 • Kan jeg delta på bare et eller noen av kursene?
  Ja det kan du, og tilføye delkurs etterhvert. Det er alikevel anbefalt å ta alle delkursene for den store sammenhengen, og for å få få best mulig ut av prosessen.
 • Hvordan betaler jeg?
  Det ligger en betalingslink til hvert av delkursene, og en betalinglink for deg som vet du vil gjennomføre hele kurset sammenengene som en helhet.
 • Hvor lenge har jeg tilgang på kursene?
  Du har tilgang i et år etter oppstart på hvert kurs. Og så lenge du du har et betalt medlemskap har du tilgang på de kursene du har kjøpt. Medlemskap i portalen innebærer at du har tilgang på Skattekammeret, en samling med masse info og inspo fra alle de tema vi er innom i kursene.
 • Hvordan legger jeg til et nytt spørsmål og svar? (Demo)
  For å legge til en ny FAQ kan du følge disse trinnene: Klikk på "Administrer FAQ"-knappen Fra nettstedets dashbord klikker du på "Legg til ny" og velger deretter "Spørsmål og svar" Hvert nye spørsmål og svar skal tildeles en kategori Lagre og publiser. Du kan alltid redigere FAQ-spørsmålene, omorganisere dem og velge andre kategorier.
 • Kan jeg sette inn et bilde, en video eller en gif i FAQ?
  Ja. Følg disse trinnene for å legge til media: Gå inn i appinnstillinger Klikk på Administrer FAQ Opprett, eller velg spørsmålet du vil legge medier til i Når du redigerer svaret ditt, klikker du på video-, bilde- eller GIF-ikonet Legg til media fra biblioteket ditt og lagre.
 • Hvordan redigerer eller fjerner jeg tittelen "FAQ"? (Demo)
  Du kan redigere tittelen fra Innstillinger-fanen i appen. Hvis du ikke vil vise tittelen, kan du deaktivere den under "Info som skal vises".
 • Hva er en FAQ-seksjon? (Demo)
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om bedriften din som "Hvor frakter dere til?", "Hva er åpningstidene deres?" eller "Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?". FAQ-seksjonen er en flott måte å hjelpe folk på å navigere på nettstedet ditt og kan til og med bidra til å forbedre nettstedets SEO.
Image by Medienstürmer

Dette programmet er for deg som har startet din oppvåkning og er klar for å gå dypere i utforsking av din indre lengsel.

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
Devices_edited.jpg

Kursportalen er alltid tilgjengelig fra alle slags enheter

Hva

KUNDENE SIER

Male Portrait

Takket være det fantastiske innholdet i dette kurset har jeg allerede funnet en helt ny måte å jobbe med meg selv på og kjenner en ny motivasjon til å gå videre.

Ola 

bottom of page