top of page

OM INGRID

Jeg hjelper deg som er på søken etter «noe mer» og som kjenner på lengselen etter en dypere innsikt og et rikere og mer meningsfylt liv.

 

Du kjenner kanskje på en slags indre uro og er usikker på hva som er riktig vei, hvordan komme i gang?

 

Sammen kan vi finne din vei til ditt høyeste potensiale så du kan gi slipp på det som holder deg tilbake og finne det som er sant for deg.

 

Et liv fylt av ekte glede og dyp kjærlighet. Jeg kan hjelpe deg med å bli mer av den du allerede er. Bak lagene av levd liv og historier trer sakte, men sikkert din autentiske, unike og strålende deg fram i lyset.

Ditt aller største talent er å være deg selv. 100%

gold ring.png
Profil org..jpg

Min historie

I 2017 hadde jeg et fysisk, mentalt og emosjonelt breakdown. Den kom som nummer tre i rekka, men jeg oppdaget ikke årsaken til sammenbruddet før jeg begynte å utforske det spirituelle laget. I den søken dukket det opp en kontakt inn til meg selv, en fortrolighet og en tillit jeg aldri kunne blitt vist uten å gå inn i møtet med den virkelig mørke dype avgrunnen. Det ble min RockBottom og gav meg et grunnlag for det frasparket som førte meg opp over vannflata, ut i lyset. 

Det er dette lyset jeg inviterer deg inn i. Til innsikten, erkjennelsen, forståelsen, kunnskapen og livserfaringen som ført meg inn til det som kanskje er min livsoppgave akkurat nå. Å vise vei, holde lyset, gi inspirasjon til at du skal finne din vei, din indre visdom, ditt lys.

 

Jeg har fire barn som nå er unge voksne og godt etablert. Jeg virkelig nyter å se den flotte buketten min blomstre og ta sin plass her i verden. 

 

Jeg er utdannet barnevernspedagog og har siden 1995 jobbet terapeutisk for et bedre liv for hundrevis av mennesker. Mer enn 30 år med fordypning i utviklingspsykologi, sosialt arbeid, veiledning, traume- og relasjonskompetanse. Mine 12 år i barnevernstjenesten er en vesentlig erfaring å ha med inn i alt mellommenneskelig arbeid. 

 

Jeg har siden 1987 jobbet og virkelig kost meg i treningsbransjen. Har «hundrevis» av kurs, utdanninger og sertifiseringer innenfor trening, både individuelt og for grupper. 

 

I 2012 startet jeg min fordypning som yogalærer, og etter hvert som yogaterapeut, pusteveileder og livsstils- og helseveileder. Utdannet StandUp Padle (SUP) instruktør og elsker å ta deg med ut på brettet på vannet og på havet. Kanskje for en rolig padletur, kanskje for en treningsøkt eller for en yoga sekvens på det myke vannet. Elsker å være i fjellet, høydene, klatringen, utsikten og den friske uberørte naturen. I tillegg til hverdagsturene har jeg årlig minst to lange tøffe fjellturer med min spreke venninnegjeng. 

 

Jeg etablerte mitt første foretak i 2016, da Yogaens Hus så dagens lys. Dette har vært mitt arnested og min forankring for alt jeg har drevet med i årene etter dette.

 

Min spirituelle reise startet tidlig i barneårene og et minne fra 6 års alderen der jeg skapte mitt eget kveldsrituale i senga før sovetid. Jeg hentet fram et vakkert bilde fra en kjent gammel bok, gikk inn i en drømmeaktig tilstand og erfarte en dyp indre ro. Jeg vet nå i voksen alder at dette var mitt første møte med meditasjon.

Jeg kommer fra en oppvekst med en familie som var mye ute i naturen, for lek, for matsanking og for rekreasjon. Spesielt min elskede mormor vist meg magien i naturen, respekten for alt levende og vår kontakt med naturen i oss selv. 

SUPLotus.JPG

"Maybe the journey isn’t so much about becoming anything.

Maybe it’s about un-becoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place"


~ Paulo Coelho

Sammen kan vi finne din vei til ditt høyeste potensiale så du kan gi slipp på det som holder deg tilbake og finne det som er sant for deg.

Image by frank mckenna
Glad jente

Mitt design

Mitt design er å erfare for å lære bort til andre. Jeg er her for å vise vei ved å være meg selv. Gjennom alle følelseslag, og særlig gjennom glede, skape rom for lys og opplysthet. Det er min lykke å gjøre andre lykkelig.

Ocean Rocks

Mitt indre lys

Gjennom min livserfaring, min familie og mine relasjoner, jobb og karriere, personlige oppturer og nedturer har jeg åpnet dør for dør, lag for lag skrellet av det som har holdt mitt lys tilbake. Nå er jeg her for å hjelpe deg å åpne dine lag

Hvite planter

Min spirituelle reise

Min første bevisste spirituelle opplevelse hadde jeg da jeg var 7 år gammmel. Ikke visste jeg den gang at det var starten på mange lag å skrelle av, for så å komme tilbake dit igjen, til den jeg var, før livet formet meg. Til følelsen av å komme hjem.

Nyter naturen

Den magiske kraften

Det som gjør meg aller mest glad og tilfreds er når det er harmoni rundt meg i mine omgivelser, relasjoner og forbindelser. Og jeg vet, har erfart og lært at den harmonien er det jeg selv som skaper. Magsik å kjenne på den kraften! Den bor i oss alle.

Book en introsamtale for å finne ut om du er klar for å vekke ditt lys 

bottom of page