top of page

tor. 18. apr.

|

Hilltop Wellness resort

Yoga og velværereise til Phuket Thailand

Yoga til soloppgang og solnedgang og fantastisk utsikt Deilig klima som frister til sol og bad Mange muligheter for ulike felles aktiviteter

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga og velværereise til Phuket Thailand
Yoga og velværereise til Phuket Thailand

Tid og sted

18. apr. 2024, 12:00 – 29. apr. 2024, 23:00

Hilltop Wellness resort, 138/3 Soi Srisuchart View, Tambon Ratsada, Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83000, Thailand

Om arrangementet

Næring til kropp og sjel i Thailand 18. - 29. april 2024

På denne reisen inviteres du til å gå i dybden, få næring til kropp og sjel. Finne balansen mellom indre ro og hvile, aktivitet, utforskning og opplevelser. Velkommen til fornemmelsen av at tiden står stille, lande i velvære og egenomsorg.

Thailand kalles også smilets land. La oss bringe fram det indre smilet som får hjertet til å boble og øyene til å stråle.

Vi hilser dagen velkommen med myk yoga ved soloppgang, nyter en deilig frokost og gjør oss klare for å utforske. Dagen kan fylles med aktiviteter vi gjør sammen, eller du på egenhånd. Det blir masse tid til å finne ro og hvile, lese boka di ved bassenget eller krølle tærne i varm sand på stranda. Bade i krystallklart vann, nyte livet.

Det blir yoga- og treningsøkter både ute og inne i Gym og Fitness avdelingen.

Lunsjen din nyter du der du helst vil selv, før vi møtes til yin yoga i solnedgang.

Etter yoga er det tid for middag, og tre av disse en inkludert som fellesmåltid, og de andre får du selv velge etter egne lyster og behov.

Om stedet:

Phuket er en øy og en provins i Thailand og ligger i Andamanhavet, i den sørvestlige delen av landet. Det er den største øya i Thailand og er forbundet med fastlandet via en bro.  Øya tilbyr vakre strender, herlige serverdigheter, pulserende natteliv, tradisjonell kultur og et bredt utvalg av aktiviteter: snorkling, dykking, båtturer til nærliggende øyer, elefanttrekking, og besøk til buddhistiske templer.

Phuket tilbyr et variert utvalg av mat, inkludert deilige thailandske retter og sjømat. Lokale markeder og gatekjøkken gir deg muligheten til å smake på autentisk thailandsk mat.

Her bor vi:

Hilltop Wellness Resort

Forestill deg at du våkner mens solens milde stråler kaster sine første stråler over Andamanhavet. På terrassen med magisk utsikt står du, klar for yogaøvelser i soloppgang. Soloppgangen blir en metafor for fornyelse, håp og løftet om en strålende dag.

Slik begynner dagene på Hilltorp Wellness Resort, for å fortsette med delikat og sunn frokost. Så tar du dagens valg; blir det bassenget, stranden, en båtutflukt eller kultur utflukt?

For deretter komme tilbake «hjem», tillate deg selv noen gode timer i hotellets flotte spa- og velværeavdeling. Deilig dusj for deretter tid for en herlig middag i fellesskap med dine nye reisevenninner – som du kanskje ikke kjente ved avreise?

Hotellet restaurant er kåret til en av de 25 beste i Phuket, de serverer bland annet Thai tapas – delikate småretter med lokale ingredienser. Alle deres retter er inspirert av landet, urter og sunn og helseriktig mat. Du kan gjerne være vegetar når du bor på Hilltorp Wellness Resort- de tilbyr både vegetar og annen mat.

Dagen kan se slik ut:

  • Felles morgen yoga utendørs med utsikt
  • Frokost på hotellet
  • To felles turer/aktiviteter under oppholdet
  • Fri tid til egne aktiviteter, spa eller hvile.
  • Lunsj på egenhånd
  • På sen ettermiddagen er det felles yin yoga
  • Middag, tre av disse er inkludert på hotellet – de andre kanskje vi spiser i fellesskap i «by’n»?

Mer om innhold og program, pris og reisetider, booking og betaling, gå hit

Jeg gleder meg masse tiladenne vårturen til varmere strøk, for velvære, yoga, spa, kulturelle opplevelser og nytelse

Stort smil fra Ingrid

PS dette er i samarbeid med den seriøse turopperatøren Vilja reiser

Dele dette arrangementet

bottom of page