top of page
blurry-nature_web.jpg
star.png
star.png
star.png
star.png
star.png

FINN DITT INDRE LYS

...få en unik innsikt i ditt eget potensiale

Skroll nedover for å endre livet ditt

white_desk_web.jpg
Screenshot 2020-08-24 at 05.02.40.png
cup.png

Gå fra å søke info fra andre, til å finne den i deg selv.

Om kursene

Mine kurs er for deg som har startet din oppvåkning og er klar for å gå dypere i utforsking av din indre lengsel. Du ønsker å få kontakt med din høyere bevissthet, eller sjelen, gjennom kropp, pust, følelser, tanker og omgivelser.

Gjennom kursrekken får du tilgang til å forstå deg selv på et helt nytt nivå, finne ditt utviklingspotensial, finne indre ro og lære enkle verktøy som støtter deg i din healingreise.

Du vil trolig forstå bedre din vei, åpne for din unikhet.

Gjennom å delta på kursene som strekker seg over 12 måneder vil du kunne frigjøre deg fra din indre uro, forstå din indre lengsel og transformere utrygghet, frykt eller forvirring til en dyp forståelse av hvem du er. Kanskje opplever du nå en fysisk uro, som smerte, ubehag eller nummenhet i kroppen, følelsen av å Ikke få nok pust, kanskje kjennes det ut som mental uro, tankekjør, eller som  følelseskaos, fastlåste emosjonelle mønster - eller som den dype lengselen etter «noe mer», dette som er sjelens språk.

 

I løpet av en kursrekke er vi innom alle disse temaene; fysisk, mental, emosjonell og spirituell helse. Pluss at vi er innom hvordan vi blir påvirket av omgivlsene og hvordan vår indre transformasjon påvirker våre relasjoner og omgivelser. Vi ser at alt henger sammen, og at ved å selv ta ansvar og være vår egen pådriver løsner flokene og fører til mer frihet!

Vi bærer alle lyset i oss. Når du lærer deg å gjenkjenne det og gi dette oppmerksomhet og næring - ja da skjer magien. Du blir en bevisst lysbærer. Ved å  endre deg selv endrer du verden. 

Oppdag sjelslyset ditt og se deg selv for den du virkelig er. 

Kurs programmet foregår på nett over12 måneder og innebærer direkte coaching, gruppeundervisning, retreats og videoundervisning.

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
iMac Screen
cup.png
blurry-nature_web.jpg
IMG-1073.JPG

Om kurslederen

Ingrid er yogaterapeut og grunnlegger av Yogaens Hus i Trondheim. 

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Hun hjelper deg som er på søken etter «noe mer» og som kjenner på lengselen etter en dypere innsikt og et rikere og mer meningsfylt liv.

 

Du kjenner kanskje på en slags indre uro og er usikker på hva som er riktig vei, hvordan komme i gang?

 

Sammen kan vi finne din vei til ditt høyeste potensiale så du kan gi slipp på det som holder deg tilbake og finne det som er sant for deg. Et liv fylt av ekte glede og dyp kjærlighet.

 

Jeg kan hjelpe deg med å bli mer av en du allerede er. Bak lagene av levd liv og historier trer sakte, men sikkert din autentiske, unike og strålende deg fram i lyset.

KURS PROGRAMMET

1-1 SAMTALE MED INGRID
gold ring.png

Samtalen foregår på Zoom 30 min. Utover denne ene kan du kjøpe til samtaler og gå inn i dypere readinger med meg. Du velger selv størrelse på tilleggspakkene

GRUPPEUNDERVISNING I KURSETS TEMA
gold ring.png

Gruppeundervisningen vil ta for seg de mange lagene i oss mennesker – alt fra omgivelsene våre og helt ned på detaljert energiarbeid. Undrvisningen foregår online og varer ca 2 timer 

SKATTEKAMMER FYLT AV VIDEOER
gold ring.png

Som kurs deltager får du tilgang til et spennende skattekammer fylt av videoer som tar for seg generelle temaer slik at du kan bruke egetid til å jobbe i dybden med hvert tema.

JEG TILBYR 

1-1-SAMTALER
RETREATS
SKATTEKAMMER
PRAKTISKE VERKTØY
GRUPPETIMER, FYSISK OG ONLINE
E-KURSBØKER

DEL 1:
Det røde lyset

Kartleggingsfase. Rense, endre, erstatte og fylle på med det som gir næring og mening. Ytre omgivelser, det vi omgir oss med. Feng Shui, energilære - jorden du er plantet i. Realsjoner og ytre forbindelser. Oversikt over verktøy vi har tilgang på, hvor er det ubalanse mellom tilgang og behov. 

Red Lantern
Sunset

DEL 2:
Det orange lyset

Indre forstyrrelser som kroppslige, fysiske symptomer, smerter, uro, forstyrret søvn, fordøyelse, betennelser, gjentakende vondter, hormonubalanse, pusten, huden, påvirkning av omstenigheter. Bli mer kjent med Yoga, eteriske oljer og pusten som verktøy. Symptomer begynner som svake fornemmelser, men blir sterkere og sterkere. Hva er det de kroppslige systemene prøver å fortelle oss? Alt er symptomer på en dypere forstyrrelse. Kroppen er et speil på hvordan vi egentlig har det. Hvordan vi reagerer og responderer på hendelser i livet

DEL 3:
Det gule lyset

Identitet. Ubevisste og bevisste mønster. Hvem definerer jeg meg som, hva definerer meg, nedarvet mønster, handling/atferd, ego styrte prosesser, selverkjennelse, analyse av mentale prosesser. Skriveoppgaver, meditasjon. Det å kjenne igjen seg selv er det som gir videntitetsforståelse som vi opprettholder - vi bryte igjennom dette for å skape endring og utvikling. Kan være vondt!